Uutiset
Kuntatyö2030, kekseliäät kehittäjät hankkeessa tehdään yhteistyötä

Kuntatyö2030 kokoaa yhteen työelämän kehittämisen

Uutiset
Kuntatyö2030-kokonaisuus kokoaa yhteen kunta-alan työelämän kehittämisen hankkeita ja toimintoja. Tämän uuden yhteistyön tavoitteena on edistää kuntatyön tuloksellisuutta, tuottavuutta ja työelämän laatua, sekä jatkaa työtä, jonka kunta- ja maakunta-alan työelämän kehittämisohjelma Kunteko aloitti.
kuvituskuva

Tuntipalkkaisen henkilöstön palkantarkistukset 1.4.2021 alkaen

Uutiset
Avaintan TTES:ää soveltaville jäsenyhteisöille tiedoksi kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen (TTES) 2020–2021 allekirjoituspöytäkirjan 2 §:n 2 momentin määräyksen mukaisesti sovitun yleiskorotuksen toteuttaminen.
ihmisia piirissä

Hyvien käytäntöjen kilpailu 2020-2022

Uutiset
EU-OSHAn järjestämän kilpailun tavoitteena on jakaa ja edistää hyviä käytäntöjä tuki- ja liikuntaelinten sairauksien ehkäisyyn kaikkialla Euroopassa. Kilpailussa nostetaan esiin organisaatioita, jotka ehkäisevät aktiivisesti näitä sairauksia työpaikoilla.
Työturvallisuuslaitoksen julkaisu: paremman työn opas

Paremman työn opas

Uutiset
Työturvallisuuskeskuksen uudistettu Paremman työn opas esittelee käytännönläheisesti esimerkkien ja harjoitustehtävien avulla hyviksi havaittuja keinoja parantaa henkilöstön aktiivista työtyytyväisyyttä ja sisäistä motivaatiota.
Onnittelukuvana lähikuva keltaisesta gerberasta

Puhtausalan esimies 2021-2022

Uutiset
Laitospalveluesimies Minna Junni Saimaan Tukipalvelut Oy:stä Lappeenrannasta on valittu Puhtausalan esimieheksi 2021–2022.
Kuvituskuva: digitaalisuus

Digitalisaatio ja työn murros -hanke etsii käytännön digioivalluksia!

Uutiset
KT:n ja Kuntaliiton yhteishankkeessa “Digitalisaatio ja työn murros” etsitään parhaillaan digitalisoitumista oivaltavasti hyödyntäviä esimerkkejä kuntakentältä. Nyt on tilaisuus vinkata kirkkaimmista digitapauksista!