Jäsenkirjeet
kuvituskuva

Jäsenkirje 5/2021

Jäsenkirjeet

Tulevaan neuvottelukierrokseen valmistautuminen on käynnissä. Sopimuskauttahan on jäljellä enää nelisen kuukautta. Tulevalla viikolla lähetämme jäsenyhteisöillemme kyselyn, jolla selvitämme työehtosopimusten kehittämistarpeita. 

kuvituskuva

Jäsenkirje 4/2021

Jäsenkirjeet
Työsuojeluvaalit lähestyvät. Jäsenkirjeessä kerromme tärkeimmät asiat, mitä vaaleista tulee tietää.
kuvituskuva

Jäsenkirje 3/2021

Jäsenkirjeet
Avainta on valmistautumassa tulevaan työmarkkinakierrokseen, ja teemme lähiaikoina jäsenkyselyn työehtosopimuksen kehittämistarpeista. Teetämme jäsenistölle myös toisen kyselyn, jolla selvitämme niin toimintaamme, toiminnan kehittämistarpeita kuin edunvalvonnallisia tavoitealueita.
kuvituskuva

Jäsenkirje 2/2021

Jäsenkirjeet
Jäsenkirjeessä ajankohtaisesta lakimuutoksesta, jonka vaikutukset konkretisoituu vasta myöhemmin. Hyvää ja rentouttavaa kesää!
kuvituskuva

Jäsenkirje 1/2021

Jäsenkirjeet
Vuoden 2021 ensimmäisessä jäsenkirjeessä pohditaan, kuinka erilaiset valtiovallan suositukset mm. vapaaehtoisista karanteeneista haastavat edelleen työoikeudellisesti. Pyrimme auttamaan näissä kysymyksissä jäseniä parhaan kykymme mukaan!
kuvituskuva

Jäsenkirje 12/2020

Jäsenkirjeet
Katsaus kuluneeseen ja alkavaan uuteen vuoteen. Muutamia ajankohtaisia aiheita, kuten mm. määräaikaiset työlainsäädännön muutokset päättyvät, ammattiyhdistyskoulutukset ja muistutus hoitaa yrityksen Suomi.fi-valtuudet kuntoon Kelan asiointipalveluihin. Jäsenesittelyssä Korkeasaaren eläintarhan säätiö. Hyvää ja rentouttavaa joulua ja onnellista uutta vuotta toivottaa Avaintan tiimi!