Ajankohtaista
kuvituskuva

Jäsenkirje 1/2021

Jäsenkirje
Vuoden 2021 ensimmäisessä jäsenkirjeessä pohditaan, kuinka erilaiset valtiovallan suositukset mm. vapaaehtoisista karanteeneista haastavat edelleen työoikeudellisesti. Pyrimme auttamaan näissä kysymyksissä jäseniä parhaan kykymme mukaan!
Jonossa ihmisiä

Koronalle työssä altistuneet työntekijät on luetteloitava

Uutinen
Työnantajan on pidettävä luetteloa työntekijöistä, jotka ovat altistuneet työssä koronalle tai muille vaarallisille biologisille tekijöille. Velvollisuus koskee kaikkia aloja.
Lomakkeen täyttäminen

Muistutus hakea korvauksia työterveyshuollon kustannuksista

Uutinen
Työnantajalla on tilikauden päättymisen jälkeen 6 kuukautta aikaa hakea korvauksia työterveyshuollon kustannuksista. Jos tilikausi on päättynyt 31.12.2020, korvaushakemus tulee lähettää Kelaan viimeistään kesäkuun 2021 loppuun mennessä.
Selvityksen voi lukea padilla, kuten Pixhillin  kuvassa

Selvitys työehtosopimukseen perustuvan paikallisen sopimisen nykytilasta ja sitä edistävistä toimenpiteistä

Uutinen
Työ-ja elinkeinoministeriön selvitys työehtosopimukseen perustuvan paikallisen sopimisen nykytilasta ja paikallista sopimista edistävistä toimenpiteistä valmistui 1.3.2021.
Kuntatyö2030, kekseliäät kehittäjät hankkeessa tehdään yhteistyötä

Kuntatyö2030 kokoaa yhteen työelämän kehittämisen

Uutinen
Kuntatyö2030-kokonaisuus kokoaa yhteen kunta-alan työelämän kehittämisen hankkeita ja toimintoja. Tämän uuden yhteistyön tavoitteena on edistää kuntatyön tuloksellisuutta, tuottavuutta ja työelämän laatua, sekä jatkaa työtä, jonka kunta- ja maakunta-alan työelämän kehittämisohjelma Kunteko aloitti.
kuvituskuva

AVAINTES-webinaari: Usein kysytyt kysymykset, 27.10 klo. 9–12

Koulutus
Aamupäivän aikana käydään läpi käytännönläheisesti ja ratkaisukeskeisesti AVAINTESin useimmin kysyttyjä kysymyksiä kysymys ja vastaus -mallilla.