Ajankohtaista
Etänä enemmän hanke saa rahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta (ESR).

Etänä enemmän -hanke on valittu Euroopan komission menestystarinaksi

Uutinen
Etänä enemmän - sotetyö uudistuu -hankkeessa etsitään ratkaisuja sosiaali- ja terveysalan työn muutokseen ja kehitetään esihenkilöiden etä- ja kriisijohtamistaitoja. Hanke käynnistyi vuonna 2019 ennen Covid19-pandemiaa, mutta viimeistään pandemia osoitti hankkeen teemat ja toimintatavat erittäin tärkeiksi ja ajankohtaisiksi.
Kuvituksena päätösnuija

Avaintan vuosikokous 2021

Uutinen
Avaintyönantajat Avainta ry:n varsinainen vuosikokous järjestettiin torstaina 29.4.2021 etäyhteydellä. Kokouksessa mm. vahvistettiin tilinpäätös 2020 ja myönnettiin hallitukselle vastuuvapaus sekä päätettiin jäsenmaksun suuruus vuonna 2022. Lisäksi valittiin hallituksen jäsenet sekä hyväksyttiin sääntömuutosehdotus, jolloin kokouksiin voi osallistua myös jatkossa etäyhteyksillä.
Rokote

Työnantajalle korvauksia koronarokottamisen kustannuksista

Uutinen
Kun työnantaja maksaa koronarokottamisen, työnantaja voi saada korvauksen kustannuksista kahdella tavalla. Kustannukset voidaan korvata sairaanhoitovakuutuksesta tai osana työterveyshuollon järjestämisestä aiheutuneita kustannuksia. Rokotevalmisteista ei makseta korvauksia, koska ne ovat palveluntuottajalle maksuttomia.
Liikunta lisää kassavirtaa -mainosbanneri

Etukeno: Liikunta lisää kassavirtaa -webinaari, 25.5. klo 10-11.30

Koulutus
Panostus henkilöstön liikkumiseen kannattaa. Liikkuva aikuinen -ohjelman maksuttoman Etukeno-verkkotapahtumasarjan toisessa osassa aiheena, miten henkilöstön liikkuminen voi olla organisaation strateginen valinta.
Etänä enemmän hanke saa rahoitusta sosiaali- ja terveysministeriöstä.

Etänä enemmän: Viruksen vuosi, enemmän etäjohtamista -seminaari 3.6.klo 13-15.30

Koulutus
Etänä enemmän -hankkeen iltapäiväseminaari kokoaa yhteen innostavia puhujia, näkökulmia ja esimerkkejä arjen johtamisesta koronavuoden ajalta ja suuntaa katseen tulevaan. Maksuton etäseminaari on suunnattu sote-alan esihenkilöille, mutta myös muiden palvelualojen esihenkilöt ovat tervetulleita.
Etänä enemmän hanke saa rahoitusta sosiaali- ja terveysministeriöstä.

Etänä enemmän: Arviointi, palaute ja palkitseminen -teemavalmennus 19.5. klo 13-15.30

Koulutus
Sote- ja palvelualan esihenkilöille suunnatussa maksuttomassa teemavalmennuksessa käsitellään arvioinnin, palautteen ja palkitsemisen roolia ja merkitystä etätyön ja -johtamisen arjessa.