Ajankohtaista
kuvituskuva

Jäsenkirje 10/2020

Jäsenkirje
Työmarkkinoiden ajankohtaiskatsauksen lisäksi ohjeet paikallisen järjestelyerän 1.4.2021 laskemiseen. Kunteko-ohjelma päättyy, joten nopeasti toimimalla voi vielä hakea maksutonta sparrausta. Lisäksi lokakuun jäsenkirjeessä koulutuksia sekä Avainta-seminaarin ja Kuntamarkinoiden terveiset.
syksyn lehdet piirissä

Avainta-seminaarin satoa

Blogikirjoitus
Avainta-seminaari järjestettiin jo neljättä kertaa 17.-18 syyskuuta. Tänä vuonna seminaari lähetettiin verkossa Clarion hotellista Helsingistä, jossa oli myös paikan päällä muutamia osallistujia.
Kasvi kädellä. Pixhill

Työhyvinvointiseminaari 10.12. klo 9–15.30

Koulutus
FCG Oy järjestäää webinaarina työhyvinvointiseminaarin, jossa keskiössä on yksilön ja työyhteisön hyvinvoinnin merkitys koko organisaatiolle. Työhyvinvointityöllä haetaan sekä henkilöstön hyvinvointia, että vaikuttavuutta tuottavuuteen ja suoriutumiseen.
EKJ ohjelman logo

EKJ-ohjelma esimiehille ja keskijohdolle käynnistyy jo kuudetta kertaa

Uutinen
Kuntien, kuntayhtymien ja kuntien omistamien yhteisöjen esimiehille ja keskijohdolle on tarjolla johtamisvalmennusta EKJ-ohjelmassa, jossa kehitetään sekä oman organisaation johtamista että henkilökohtaista johtajuutta.
kuvituskuva

AVAINTES: Ohjeita 1.4.2021 paikallisen järjestelyerän laskemiseen

Uutinen
Ohjeita ja esimerkkejä jäsenyhtiöille AVAINTES paikallisen järjestelyerän 1.4.2021 laskemiseen.
Kunteko saa tukea Euroopan sosiaalirahastosta (ESR).

Maksutonta sparrausta kehittämistyön tueksi

Uutinen
Oletko jo hyödyntänyt Kuntekon maksutonta sparrausta kehittämistyön tueksi? Vielä muutama kuukausi aikaa hakea mukaan sparraukseen!