Ajankohtaista
Kirja ja aurinkolasit

Avaintan palvelut kesällä 2020

Uutinen
Avaintan toimisto palvelee jäseniä koko kesän. Kesälomien vuoksi palvelussamme on viiveitä. Pyydämme kysymyksiä ja yhteydenottoja ensisijaisesti yhteiseen palvelusähköpostiimme toimisto@avainta.fi. 
kuvituskuva

Jäsenkirje 8/2020

Jäsenkirje
Jäsenkirjeessä 1. heinäkuuta kerrotaan, että kaikilla sopimusaloilla on saavutettu neuvottelutulos. AVAINTES ja AVAINOTES -verkkojulkaisút ovat valmistuneet ja ladattavissa verkkosivuilta. Hyvää kesää!
1. heinäkuuta saavutettiin neuvottelutulokset

Avainta ja Sote ry ovat saavuttaneet neuvottelutulokset

Uutinen
Avainta ja Sote ry saavuttivat viime yönä neuvottelutulokset avoinna olleilla sopimusaloilla, josta johtuen myös Tehyn, Superin ja Erton toimeenpanemat työtaistelutoimet ovat päättyneet. Tiedotamme sisällöistä tarkemmin jäsenkirjeessä.
Avaintes ja Avainotes verkossa

Avaintes ja Avainotes 2020–2022 sopimuskirjat ovat julkaistu verkossa

Uutinen
Avaintes ja Avainotes 2020–2022 sopimuskirjojen verkkojulkaisut ovat ladattavissa verkkosivuiltamme.
Lakimuutos, nuija ja paperi

Lomauttamista ja yhteistoimintamenettelyä koskevia väliaikaisia lainsäädäntömuutoksien voimassaoloa jatketaan

Uutinen
Työsopimuslakiin, merityösopimuslakiin ja yhteistoiminnasta yrityksissä annettuun lakiin tehtiin 1.4.2020 alkaen muutoksia, joiden voimassaoloa jatketaan vuoden 2020 loppuun asti.
Avaiinta kuviointi

Ylityö- ja vuoronvaihtokielto laajeni Avaintan sosiaalialan jäsenyhteisöissä

Uutinen
TIEDOTE 17.6.2020 klo 14.00: Tehy, Super ja Erto ovat tänään laajentaneet aiemmin ilmoittamaansa työtaistelua AVAINTES-sopimusalan sosiaali- ja terveysalan sekä varhaiskasvatuksen työpaikoilla. Vuoronvaihto- ja ylityökielto koskee nyt myös vanhuspalveluita.