Ajankohtaista
kasvomaskeja

Toimintaohjeita työnantajalle koronavirusepidemiaan varautumiseksi

Uutinen
Työterveyslaitos on koonnut ohjeeseen toimenpidesuositukset työnantajille virustartuntojen vahingollisten vaikutusten vähentämiseksi. Tutustu Työterveyslaitoksen toimintaohjeisiin työnantajille koronavirusepidemiaan varautumiseksi.
Kunteko, ihmeitä tehdään tekemällä

Kymmeniä kuntatyön kehittäjiä palkittiin Kuntekon loppuseminaarissa

Uutinen
Kuntatyön kehittämistä juhlistettiin 25. marraskuuta Kuntekon virtuaalisessa loppuseminaarissa kello 13–16. Loppuseminaarissa myönnetiin yhteensä 34 palkintoa kuntatyöpaikoille ja -työntekijöille, jotka ovat parantaneet työelämän laatua ja palveluja.
kuvituskuva

Jäsenkirje 11/2020

Jäsenkirje
Marraskuun kirjeessä kerrotaan yhteistoimintalain uudistamista koskevan mietinnön keskeisistä sisällöistä. Jäsenesittelyssä Tampereen Sarka Oy. Avaintes-asiana sopimuskirjassa olevat virheelliset kohdat sekä laskentaesimerkkejä. Muistathan myös liittyä kaikille avoimeen Kuntekon loppuseminaariin!
tietokone ja puhelin - tunnistautuminen

Hoida yrityksen Suomi.fi-valtuudet Kelan asiointipalveluihin ajoissa

Uutinen
Yritykset ja yhteisöt tarvitsevat Suomi.fi-valtuudet Kelan asiointipalveluiden käyttöön. Valtuudet täytyy hoitaa kuntoon tämän vuoden aikana, jotta asiointipalveluita voi käyttää myös jatkossa. Jos asiointi estyy, viivästyy myös etuuspäätöksien saaminen, mikä voi vaikuttaa merkittävästi paitsi yrityksien ja yhteisöjen myös henkilöasiakkaiden talouteen.
Etänä enemmän hanke saa rahoitusta sosiaali- ja terveysministeriöstä.

Etänä enemmän -webinaari: Viestintä kriisissä ja etäjohtamisessa 1.12. klo 13-14.30

Koulutus
Avoin ja maksuton viestinnän webinaari, miten elävöittää ja tehostaa johtamisviestintää siten, että se vahvistaa myös läsnäolon ja yhteisöllisyyden kokemusta. Kriiseissä korostuu erityisesti informaation selkeys ja oikea-aikaisuus.
Etänä enemmän hanke saa rahoitusta sosiaali- ja terveysministeriöstä.

Etänä enemmän -teemavalmennus: Viestintä kriisissä ja etäjohtamisessa 11.12. klo 13-15.30

Koulutus
Maksuton webinaari sote-alan sekä palvelualojen esimiehille, jossa pureudutaan syvemmin 1.12 webinaarin aiheeseen. Lisäksi käytännön esimerkkejä ja kokemuksia Kouvolan kaupungilta ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiristä.