Ajankohtaista
piirroskua, kastelukannu ja kasvi

Kelan koulutus: Työkyvyn tukemisen ja kuntoutuksen työkalupakki 25.8.

Koulutukset
Maksuton Kelan verkkoseminaari 25.8. klo 10–11.30, jossa saa vinkkejä työkokeilun toteuttamiseen ja työkyvyn tukemiseen etätyöaikana sekä tietoa ajankohtaisista kuntoutusvaihtoehdoista.
kuvituskuva

AVAINTES:n vuosilomamääräykset tutuksi -verkkokurssi

Koulutukset
Verkkokurssilla oppii perustiedot vuosilomamääräyksistä. Koulutus sopii hyvin uusille esimiesasemassa tai henkilöstöhallinnossa aloittaneille.
koulutus, kynä, läppäri

Ammattiyhdistyskoulutus 2020–2022

Koulutukset
Järjestöjen esityksestä Avaintan hyväksymien ammattiyhdistyskoulutusten lista (Avaintyönantajat AVAINTA ry työehtosopimus 2020–2022).
Vihko ja kynä puupinnan päällä

Osallistu Työturvallisuuskeskuksen koulutuksiin

Koulutukset
Työturvallisuuskeskus järjestää käytännönläheisiä maksullisia ja maksuttomia työturvallisuuteen liittyviä verkkokoulutuksia ja webinaareja. Tutustu koulutustarjontaan!
kuvituskuva

AVAINTES: Haastavat henkilöstökysymykset 7.9. klo 9–12

Koulutukset
Koulutuksessa käydään läpi vaativia henkilöstöasioita, esimerkiksi, kuinka toimia, kun työkyky on alentunut, mitä jos työntekijä laiminlyö työvelvoitteitaan tai menettelee ohjeiden vastaisesti, kuinka varoitus annetaan, mitkä ovat menettelytavat henkilöön liittyvissä työsuhteen päättämistilanteissa sekä mitkä ovat kiellettyjä irtisanomisperusteita.
ihmisiä pöydän ääressä

Monimuotoisuuden johtaminen 14.9, 21.9, 28.9

Koulutukset
Yhdessä yhdenvertaisuuden puolesta –hanke järjestää syksyllä työnantajille maksuttoman koulutuksen monimuotoisuuden johtamisesta. Koulutuspäivät ovat 14.9, 21.9, 28.9 klo 9-12.