Ajankohtaista
Kunteko saa tukea Euroopan sosiaalirahastosta (ESR).

Webinaari: Sisäisen viestinnän tarkoitus ja välineiden valinta 1.10. klo 9-10

Koulutukset
Vastuu hyvästä tiedonkulusta on henkilöstöllä, esimiehillä ja ylimmällä johdolla, ja se saadaan sujumaan hyvällä yhteistyöllä. Webinaarissa käsitellään keinoja, miten yhteistyötä voidaan vahvistaa ja sen kautta parantaa tiedonkulkua.
kuvituskuva

Yhteistoimintamenettely 7.10 klo 9-15.30, webinaari

Koulutukset
Webinaarissa käydään läpi erityisesti yhteistoimintamenettelylain (laki yhteistoiminnasta yrityksissä) 8 luvun sisältöä, sekä tehdään käytännön harjoituksia ja tehtäviä.
Kunteko saa tukea Euroopan sosiaalirahastosta (ESR).

Webinaari: Työlähtöinen työhyvinvointi lastensuojelussa 8.10, klo 9-10

Koulutukset
Lastensuojelun sijaishuollossa työskentely on emotionaalisesti kuormittavaa ja edellyttää työntekijöiltä vahvaa ammatillista osaamista. Miten hoito- ja kasvatustyön edellytyksiä voidaan tukea työyhteisön toimintaa kehittämällä?
ihminen noukkii omenan puusta

Webinaari: Työ ja mielenterveys, 14.10. klo 9-11

Koulutukset
Työturvallisuuskeskuksen palveluryhmän järjestämä maksuton webinaari, jossa työpaikkaesimerkkien avulla tutustutaan käytäntöihin, joiden avulla mielenterveyttä voidaan tukea työssä. 
Kunteko saa tukea Euroopan sosiaalirahastosta (ESR).

Webinaari: Ratkaisujen löytäminen ja yhdessä kehittäminen 14.10. klo 9-10

Koulutukset
Maksuttomassa webinaarissa kerrotaan vinkkejä ja pohditaan ratkaisuja siihen, miten löydetään kaikkien kyky ja motivaatio kehittää omaa työtään. Miten voi löytää uudenlaisia tekemisen tapoja ja ratkaisuja?
kuvituskuva

AVAINTES:n vuosilomamääräykset tutuksi -verkkokurssi

Koulutukset
Verkkokurssilla oppii perustiedot vuosilomamääräyksistä. Koulutus sopii hyvin uusille esimiesasemassa tai henkilöstöhallinnossa aloittaneille.