Uutiset

Tehyn, Superin ja Erton ylityö- ja vuoronvaihtokielto koskee nyt myös vanhuspalveluita

avainta kuviointia

Tehy, SuPer ja ERTO ovat tänään laajentaneet 10. kesäkuuta ilmoittamaansa työtaistelua. Ylityö- ja vuoronvaihtokielto koskee nyt myös vanhuspalveluita, jotka aiemmin oli rajattu työtaistelutoimien ulkopuolelle. Vuoronvaihto- ja ylityökieltojen kestoaikaa on samalla ilmoituksella jatkettu 30.6.2020 klo 23.59 saakka.

Työtaistelutoimien piirissä ovat AVAINTES-sopimusalan sosiaali- ja terveysalan, varhaiskasvatuksen ja Avaintyönantajat AVAINTA ry:n vanhuspalveluiden työpaikat kotihoito pois lukien sekä Tehyn ja SuPerin työsuhteiset jäsenet yhdeksässä sairaanhoitopiirissä. 

10. kesäkuuta ilmoitettua ylityö- ja vuoronvaihtokieltoa on laajennettu nyt kolmesti. Tehyn ja SuPerin työsuhteiset jäsenet Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Varsinais-Suomen ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiireissä sekä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymän terveyspalveluissa tukevat neuvottelujen vauhdittamista osallistumalla ylityö- ja vuoronvaihtokieltoon.