Uutiset

Puhtausalan esimies 2021-2022

Onnittelukuvana lähikuva keltaisesta gerberasta

 

Laitospalveluesimies Minna Junni Saimaan Tukipalvelut Oy:stä Lappeenrannasta on valittu Puhtausalan esimieheksi 20212022 torstaina 28. tammikuuta. Puhtausalan esimies on hyville ja innostaville, puhtausalaa eteenpäin vieville alan esihenkilöille myönnettävä kunnianosoitus. 

Tuomaristo arvosti valinnassaan Minna Junnin tapaa kehittää toimipaikkansa Etelä-Karjalan Keskussairaalan sisäistä ja ulkoista viestintää. Junni on sanavalmis puhtausalan puolestapuhuja ja rautainen alan ammattilainen. Hänellä on laaja näkemys puhtausalasta sekä pyrkimys kasvattaa alan vetovoimaisuutta ja viestiä positiivisesti alasta. 

Kilpailun finaalissa oli mukana myös palveluesimies Virpi Antila Pirkanmaan Voimia Oy:stä.

Puhtausalan esimies -kilpailu

Kilpailu käytiin nyt seitsemännen kerran. Puhtausalan esimiehen valinnalla halutaan korostaa laadukkaan esihenkilötyön merkitystä tuloksekkaan toiminnan ja henkilöstön hyvinvoinnin kannalta. Kahden vuoden välein pidettävän kilpailun järjestävät SSTL Puhtausala ry, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry, Kiinteistötyönantajat ry, Palvelualojen työnantajat Palta ry ja Ammattiliitto Pro ry.

 

Avaintan tiimi onnittelee Minna Junnia ja  Saimaan Tukipalvelut Oy:tä sekä Virpi Antilaa ja Pirkanmaan Voimia Oy:tä!

 

Lisätietoja: