Uutiset

Mielekäs-tunnustus kahdelle Avaintan jäsenelle

Kuvituskuva

Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt 7. joulukuuta 2015 tunnustuksen 27 vetovoimaiselle sote-alan työpaikalle. Tunnustuksen saaneisiin lukeutuu myös kaksi avaintalaista työpaikkaa, Besteda-säätiön palvelukoti Kotivalli ja Helsingin Seniorisäätiö.


Tunnustuksen saaneissa työpaikoissa on pystytty luomaan toimintatapoja, joilla henkilöstön hyvinvointia ja työhön sitoutumista on parannettu.


Besteda-säätiön palvelukoti Kotivallin valintaperusteissa mainitaan mm. toiminnan asiakaslähtöisyys, henkilöstön vahvuuksien hyödyntäminen, työpaikan koulutus- ja kehittämismyönteisyys, henkilöstön ammattitaito ja sitoutuminen sekä esimiestyön jatkuva kehittäminen.


Myös Helsingin Seniorisäätiön valintaa perusteltiin asiakaslähtöisyydellä ja laadukkaalla hoitotyöllä, jossa asukkaiden toiveita kunnioitetaan. Lisäksi valintaperusteisiin lukeutuu työpaikan yhteisöllisyys, koulutus- ja kehittämismyönteisyys sekä pitkäaikainen kansainvälinen yhteistyö, kaikkien kehittämisehdotuksien kuunteleminen sekä panostukset esimiestyöhön ja johtamiseen.


Tunnustukset ovat osa Mielekäs-ohjelmaa, joka pyrkii lisäämään sote-alan vetovoimaisuutta. Työterveyslaitos on arvioinut ohjelmaan osallistuneet työpaikat.


Avainta onnittelee tunnustuksen saaneita jäseniään!