Uutiset

Maksutonta IMAGO-valmennusta yrityksille

Haluatko olla alasi tavoitelluin työpaikka? Imago

Maksuton IMAGO-valmennuskokonaisuus koostuu kahden kuukauden aikana toteutettavista kolmesta erillisestä valmennusiltapäivästä (klo 11–16), joissa pureudutaan vahvan työnantajamielikuvan ja yrityskulttuurin perusteisiin, osaajien löytämiseen ja houkutteluun vaikuttavan markkinoinnin keinoin sekä onnistuneen rekrytointi- ja perehdytysprosessin kulmakiviin.

Valmennukset vahvistavat osaamista ja ymmärrystä työnantajabrändin, monimuotoisen rekrytointiosaamisen, yrityskulttuurin sekä työnantajamielikuvan kehittämisen merkityksestä liiketoiminnalle sekä auttavat yritystä tunnistamaan omat vahvuudet ja kehityskohteet työnantajana.

Valmennukset ovat suunnattu erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten johdolle ja HR:lle sekä muille avainhenkilöille. Valmennukset ovat ryhmämuotoisia verkkovalmennuksia, joihin voi osallistua 10–20 yritystä ja 1–2 yrityksen avainhenkilöä. Valmennukset toteutetaan etäyhteydellä. 

Ilmoittautuminen ja aikataulu

Valmennusryhmiä käynnistyy huhtikuussa, toukokuussa, elokuussa, syyskuussa, lokakuussa ja marraskuussa. Erillinen sosiaali- ja terveysalan valmennus toteutetaan syyskuusta alkaen. Ruotsinkielisiä valmennusryhmiä on kaksi, yksi alkaa huhtikuussa ja toinen lokakuussa. Englanninkielisenä valmennusryhmä aloittaa  syyskuussa.

Valmennukset toteutetaan yhteistyössä TE-toimiston, ELY-keskuksen ja Aava & Bangin kanssa. Valmentajina toimivat Aava & Bangin viestinnän, markkinoinnin ja HR:n asiantuntijat. 

Valmennukset ovat osa valtakunnallista IMAGO-hanketta, jota koordinoi Pirkanmaan TE-toimisto. IMAGO toteuttaa osaltaan Talent Boost -toimenpideohjelmaa.

Lisätietoja

  • imago@te-toimisto.fi