Uutiset

Haemme tiimiimme lakimiesharjoittelijaa

Ihmisiä työskentelemässä yhdessä pyöreän pöydän ääressä

 

Haemme tiimiimme kesäksi lakimiesharjoittelijaa työmarkkina- ja työehtosopimusasioiden pariin.

Meillä on avoinna mielenkiintoinen tehtävä, jossa pääset perehtymään työehtosopimuksien soveltamiseen ja työelämän käytännön henkilöstöasioihin liittyviin kysymyksiin. Tehtäviisi kuuluu osallistuminen neuvontaan, jota tarjoamme jäsenorganisaatioiden työnantajaedustajille. Jäsenneuvonnassa vastaamme sekä työehtosopimusten soveltamista että yleistä työoikeutta koskeviin kysymyksiin. Tämän ohella tehtäviisi kuuluu myös työoikeudellisia selvitys- ja tiedonhakutehtäviä.

Odotamme sinulta kiinnostusta työoikeutta kohtaan, reipasta ja itsenäistä asennetta sekä valmiutta kohdata asiakkaita haastavissakin työoikeuteen ja työehtosopimuksiin liittyvissä kysymyksissä. Sinun tulisi olla vähintään oikeustieteen opintojen puolivälissä, ja työoikeuden pakollinen kurssi tulisi olla suoritettuna. Olemme monitoimialainen työnantajajärjestö, joten tehtävässä on hyötyä työkokemuksesta eri aloilta ja tehtävistä.

Työsuhteen/harjoittelun kesto on 2–3 kuukautta. Aloitusajankohta voidaan sopia, mutta toivomme sinun aloittavan viimeistään kesäkuun alussa. Työtä voi olla mahdollista jatkaa myös syksyllä osa-aikaisena.

Tarjoamme sinulle työmarkkinajuridiikan kokemusta pienessä, asiantuntevassa ja joustavassa tiimissä. Meillä on viihtyisät työtilat Kuntatalolla, Helsingin Kalliossa. Käytössämme on liukuva työaika. Osan työajasta voi tehdä myös etänä.

Hakeminen

Jätäthän hakemuksesi ripeästi, viimeistään ma 16.5.2022 sähköpostitse: vesa.laine@avainta.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja tiedot opintojesi vaiheesta.

Lisätietoja

toimitusjohtaja Vesa Laine, puh. 050 524 9551

Hakemus julkaistu Paragraaffi.fi -palvelussa 29.4.2022