Uutiset

Work in Finland: Kansainvälisen rekrytoinnin työnantajaneuvonta

Work in Finland

 

Kansainvälinen rekrytointi on ajankohtaista  yhä useammalle organisaatiolle. Usein taustalla on erikoisosaamisen tai kasvava työvoiman tarve. Mikäli kansainvälisistä rekrytoinneista ei ole vielä kertynyt kokemusta, voivat rekrytointiprosessin suunnittelu sekä ulkomaalaisen työntekijän palkkaamiseen liittyvät asiat tuntua hankalalta.  

Work in Finland -kansainvälisen rekrytoinnin työnantajaneuvonta tarjoaa työnantajille tietoa, tukea ja ohjausta kansainvälisten työntekijöiden rekrytoinnista, palkkaus- ja lupaprosesseista sekä Suomeen asettautumisesta. 

Neuvonta- ja ohjauspalvelu tarjoaa helpon väylän esittää kysymyksiä ja saada nopeasti lisätietoa. Maksuton palvelu on tarkoitettu kaikille Suomessa toimiville työnantajille, työnantajan koosta tai toimialasta riippumatta. 

Palvelua puhelimitse tai sähköpostitse

Kysy neuvoa puhelimitse tai meilitse matalalla kynnyksellä, kun suunnitelmissa on kansainvälisen osaajan rekrytointi Suomesta tai ulkomailta. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 9–15.

  • Puhelin: 0295 016 770 
  • S-posti: tyonantajaneuvonta@workinfinland.fi. 

Work in Finland verkkosivusto kokoaa yhteen sekä työnantajille että kansainvälisille osaajilla suunnattua sisältöä ja palveluja kätevästi yhdelle alustalle.

Valtakunnallinen palvelu on osa kansallista Talent Boost -toimenpideohjelmaa sekä uutta Work in Finland -toimintoa.