Uutiset

Eurooppalainen laatuleima Mikkelin Sateenkaari ry:lle ensimmäisenä Suomessa

Kuvituskuva

Mikkelin Sateenkaari ry:lle on myönnetty ensimmäisenä suomalaisena sosiaali- ja terveysalan pk-toimijana eurooppalainen laatuleima. Laatuleima on osoitusta yhdistyksen ikääntyneille suunnattujen asumis- ja hoivapalvelujen laadusta. Samalla se on myös tunnustus pitkäjänteisestä ja järjestelmällisestä toiminnan kehittämisestä. Laatuleiman myöntää Committed to Excellence (EFQM), jonka päätoimipaikka sijaitsee Brysselissä Belgiassa.


Mikkelin Sateenkaari ry:n vahvuuksina pidettiin muun muassa sen hyvää verkottumista ja tulevaisuusorientoitunutta toimintaa, strategista kyvykkyyttä, helposti lähestyttävää ja esimerkillisesti toimivaa johtoa, asiakastyytyväisyyttä, henkilöstön sitoutumista, uudistumiskykyisyyttä ja koulutusmyönteisyyttä sekä prosessien jatkuvaa parantamista.


Mikkelin Sateenkaari ry:n toimitusjohtaja Riitta Paasivuori pitää tunnustusta merkittävänä saavutuksena ja osoituksena toiminnan laadusta.
– Olen iloinen yhdistyksen puolesta. Se on uskonut vääjäämättömästi omaan ideologiaansa. Samalla olen ylpeä henkilöstöstämme, joka tekee vaativaa työtä. Omasta puolestani olen tyytyväinen, että saan palvella ja johtaa laatuun panostavaa organisaatiota. Laatuun panostaminen lisää tuottavuutta ja on kustannustehokasta, Paasivuori toteaa.


Avainta onnittelee jäsenyhdistystään tunnustuksen saamisesta!


Mikkelin Sateenkaari ry:n verkkosivut >>