Uutiset

Avainta Kuntamarkkinoilla

Kuntamarkkinat 2020

 

Kuntamarkkinat järjestetään 9.–10. syyskuuta kokonaan verkossa. Ohjelma tarjoaa kahden päivän ajan monipuolisia seminaareja ja tietoiskuja. Tietoiskut ovat 20 minuutin mittaisia esityksiä kumppanien tuotteista, palveluista sekä case-esimerkeistä yhteistyöstä kuntien kanssa.

Henkilöstökysymykset yhtiöttämistilanteissa 9.9. klo 12

KT ja Avainta järjestävät yhteisen tietoiskun keskiviikkona 9.9. klo 12:00–12:20 aiheena: Henkilöstökysymykset yhtiöittämistilanteissa 
Tietoiskussa KT:n neuvottelupäällikkö Anne Kiiski ja Avaintan toimitusjohtaja Vesa Laine keskustelevat henkilöstöön liittyvistä asioista yhtiöittämistilanteissa kuntatyönantajan sekä kunnan tai kuntayhtymän määräysvallassa aloittavan yrityksen näkökulmasta. 

Ilmoittautuminen Kuntamarkkinoille

Kuntamarkkinat on suunnattu kuntien, kuntaomisteisten organisaatioiden, muun julkisen hallinnon ja tapahtumakumppaneiden edustajille. Osallistuminen on ilmaista, mutta edellyttää ilmoittautumista. 

Tapahtumaan voi ilmoittautua aina torstaihin 10.9. saakka: www.kuntamarkkinat.fi

Ilmoittautumisen jälkeen toimitetaan sähköpostitse henkilökohtainen linkki, jolla pääsee osallistujaportaaliin, josta löytyvät kaikkien seminaarien, tietoiskujen ja oheisohjelman lähetyslinkit. Linkkejä ei julkaista muissa kanavissa. 


Tavataan verkossa!