Jäsenkirjeet

Jäsenkirje 7/2020

Sireeni kukkii

AVAINTES ja AVAINOTES 2020-2022

Pitkän kevään ja monien vaiheiden jälkeen Avaintes ja Avainotes saatiin neuvoteltua maaliin. Neuvottelujärjestöjen hallinnot ovat hyväksyneet syntyneet neuvottelutulokset työehtosopimuksiksi.

Sopimukset ovat pituudeltaan 23 kuukautta ja niiden kustannusvaikutus noudattaa yleistä linjaa. Varsinaisia sopimusmuutoksia Avaintes:n alueella ei ole kovinkaan montaa. Keskustelua aiheuttaut ns. kiky-työaika muuttaa muotoaan 16. elokuuta.

Sopimusten sisältöjä on kuvattu tarkemmin sivuillamme:

AVAINTES neuvottelutulos >

AVAINOTES neuvottelutulos >

Järjestämme ensi viikolla jäsenille sopimusinfot maanantaina 8. kesäkuuta klo 13-14 ja perjantaina 12. kesäkuuta klo 9-10. Webinaarit ovat maksuttomia ja samansisältöisiä.

Webinaareissa käydään läpi sopimusmuutosten pääkohdat. Koulutuksen teknisestä toteutuksesta vastaa FCG Oy.

Neuvottelut jatkuvat yhä

Vaikka suurimmat sopimusalat ovat jo valmiina, kolme muuta sopimusalaamme ovat edelleen valitettavasti vailla neuvottelutulosta. Jatkamme yhä näiden osalta neuvotteluja.

Avaintan vuosikokous 14. elokuuta klo 11

Koronapandemiasta johtuen muun muassa Avaintan sääntömääräistä yhdistyksen vuosikokousta on lykätty Aluehallintoviraston antamien kokoontumisrajoitusten mukaisesti. Yhdistyslain määräaikaisen muutoksen johdosta siirretty vuosikokous tulee pitää syyskuun loppun mennessä. 

Avaintan hallitus on arvioinut tilannetta kokouksessaan 1 kesäkuuta, ja on päättänyt kutsua lieventyneiden kokoontumisrajoitusten johdosta sääntömääräisen kokouksen koolle 14.elokuuta klo 11. Vuosikokouskutsut toimitamme jäsenille lähipäivinä.

Hyvää kesäkuuta!

Vesa Laine,

toimitusjohtaja, Avainta

Jaa kehittämistekosi ja laita hyvä kiertämään!

Kunteko on käynnistänyt Hyvä kiertämään -kampanjan, jolla kerätään kunta-alan ja Avaintan jäsenorganisaatioiden kehittämistekoja työelämästä. Tarkoituksena on levittää hyviä käytäntöjä, joista muut voivat saada uusia ideoita työhönsä.

Ilmoita oman organisaatiosi, kollegasi tai toisen toimialan kehittämistekoTekojen torille 30. syyskuuta mennessä Parhaat teot palkitaan Hyväntekijät-kunniakirjalla kesäkuun lopussa virtuaaligaalassa.

Tutustu kampanjaan Kuntekon sivuilla >

Avaintan toimistossa

Tavoitat parhaiten asiantuntijan palvelusähköpostiemme kautta:

  • Jäsenpalvelut, työehtosopimus- ja työsuhdeasiat: toimisto@avainta.fi
  • Talousasiat ja jäsenmaksut: talous@avainta.fi
  • Viestintä ja jäsenkirjeet: tiedotus@avainta.fi

Päivitämme parhaillaan verkkosivujamme. Toistaiseksi sivuilla saattaa esiintyä teknisiä ongelmia, joista on tarkoitus päästä eroon päivitystyön jälkeen.

Kuntatyönantaja-lehti

Uudistunut Kuntatyönantaja-lehti jaetaan Avaintan jäsenorganisaatioiden yhteyshenkilöille postitse näytenumerona 4. kesäkuuta.

Kuntatyönantaja on KT:n toimittama ammattilehti, joka tarjoaa tietoa ja taustaa työnantajatoimintaan ja työnantajapolitiikan kehittämiseen. Mikäli lehti ei tavoita sinua, mutta olet kiinnostunut saamaan sen postitse kotiin, voit ilmoittaa osoitteesi tiedotus@avainta.fi tai käyttämällä alla olevaa näytenumeron tilauslinkkiä

Tilaa Kuntatyönantaja-lehden näytenumero >

Tutustu Kuntatyönantaja-lehteen verkossa >

 

 

Jäsenkirjeen 7/2020 näköisversio >