Koulutukset

Webinaari: Dialoginen johtaminen ja yhteiskehittäminen, 29.10 klo 9-10

Kunteko saa tukea Euroopan sosiaalirahastosta (ESR).

 

29.10.2020 klo 9-10 järjestettävän webinaarin vetävät Virpi MaijalaKaija Loppela ja Jenni Kulmala, Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Hoitotyön johtajilla ja esimiehillä on tärkeä rooli laadukkaan ja näyttöön perustuvan hoidon mahdollistajina. Johtajan tulee mahdollistaa kehittämistä tukeva toimintakulttuuri, innostaa henkilökuntaa toimimaan näyttöön perustuen sekä edistää kouluttautumista ja osaamisen kehittymistä. Dialogisella johtamisella, jolla tarkoitetaan vuorovaikutteista toiminnan kehittämistä ja parantamista, ja jossa jokaisen osanottajan mielipiteitä kuullaan aidosti ja arvostetaan, voidaan tehokkaasti tukea näyttöön perustuvan toiminnan kehittämistä.

 

Tutustu ja ilmoittaudu webinaariin Kuntekon sivuilta >


SoteDialogit muutoksessa -hanke toteuttaa Kuntekon kanssa yhteistyössä kuuden webinaarin sarjan työhyvinvoinnin ja dialogisen johtamisen sekä työyhteisöjen toimivuuden parantamiseen erityisesti sote-alalla, jossa muita teemoina ovat olleet lastensuojelun työpaikkojen pelisäännöt (12.5), työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin johtaminen sote-alalla (26.5), perehdyttäminen kotihoidossa (11.9) sekä työlähtöinen työhyvinvointi lastensuojelussa (8.10). Webinaarit ovat maksuttomia.