Koulutukset

Etänä enemmän: Työhyvinvoinnin askelmerkit, webinaari 8.4. klo 14-15.30

Etänä enemmän hanke saa rahoitusta sosiaali- ja terveysministeriöstä.

 

Aika: 8.4.2021 klo 14-15.30

Paikka: toteutetaan etäyhteydellä Zoomissa.

Työhyvinvoinnin johtaminen työpaikalla edellyttää kiinteää yhteistyötä monen asiantuntijatahon kanssa esimerkiksi työsuojelun ja työterveyshuollon. Työhyvinvoinnin rakentamisessa korostuu kaikkien vastuu työtekijöistä organisaation ylimpään johtoon. Webinaarissa käsitellään työhyvinvoinnin kokonaisuutta Rauramon työhyvinvoinnin portaiden kautta ja pohditaan työhyvinvoinnin uhkatilanteita poikkeusoloissa johtamisen näkökulmasta.

Ilmoittautuminen

Webinaari on maksuton, ja tarkoitettu sote- ja palvelualan esihenkilöille. Myös muiden toimialojen esihenkilöt ovat tervetulleita.

Ilmoittaudu webinaariin TAMK:n sivuilla >


Etänä enemmän – sote-työ uudistuu

Etänä enemmän – sote-työ uudistuu on valtakunnallinen hanke, jossa vastataan sosiaali- ja terveysalan työn muutokseen kehittämällä etäjohtamista,-työnohjausta ja -vertaistukea sekä muutosjohtamista. Lisäksi vahvistetaan henkilöstön osaamista näillä alueilla. Kokonaistavoitteena on lisätä sote-alan henkilöstön työhyvinvointia, työn hallintaa ja tuottavuutta. 

Hanketta koordinoi Tampereen ammattikorkeakoulu, ja osatoteuttajina ovat Satakunnan ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto ja KT Kuntatyönantajat. Hankkeen toiminta-aika on 1.1.2019–31.12.2022, ja sitä rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö.

Lue lisää hankkeen omilta sivuilta >