Koulutukset

Etänä enemmän: Itseohjautuvuus ja itsensä johtaminen, teemavalmennus 30.3. klo 13-15.30

Etänä enemmän hanke saa rahoitusta sosiaali- ja terveysministeriöstä.

Ohjelma

Teemavalmennuksessa selviää, mistä itse- ja yhteisohjautuvuudessa sekä itsensä johtamisessa on kysymys. Case-esimerkit tuovat esiin teemaa kunta-alan arjessa. Valmennuksessa esimiehet saavat keinoja ja työkaluja itseohjautuvuuden ja itsensä johtamisen vahvistamiseksi.  

Ilmoittautuminen

Webinaari on maksuton, ja suunnattu sote- ja palvelualan esihenkilöille, mutta myös muiden toimialojen esihenkilöt tervetulleita mukaan.


Etänä enemmän – sote-työ uudistuu

Etänä enemmän – sote-työ uudistuu on valtakunnallinen hanke, jossa vastataan sosiaali- ja terveysalan työn muutokseen kehittämällä etäjohtamista,-työnohjausta ja -vertaistukea sekä muutosjohtamista. Lisäksi vahvistetaan henkilöstön osaamista näillä alueilla. Kokonaistavoitteena on lisätä sote-alan henkilöstön työhyvinvointia, työn hallintaa ja tuottavuutta. 

Hanketta koordinoi Tampereen ammattikorkeakoulu, ja osatoteuttajina ovat Satakunnan ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto ja KT Kuntatyönantajat. Hankkeen toiminta-aika on 1.1.2019–31.12.2022, ja sitä rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö.

Lue lisää hankkeen omilta sivuilta >