Koulutukset

Etänä enemmän: Itseohjautuvuus ja itsensä johtaminen, webinaari 17.3. klo 14-15.30

Etänä enemmän hanke saa rahoitusta sosiaali- ja terveysministeriöstä.

Suunnattu sote-alan esimiehille, myös palvelualojen esimiehet tervetulleita. 

Aika: 17.3.21 klo 14-15.30

Johtajilta ja työntekijöiltä vaaditaan tämän päivän työelämässä hyvää itsetuntemusta ja arviointikykyä, sosiaalisia taitoja ja psykologista pelisilmää sekä omasta ja toisten (työ)hyvinvoinnista huolehtimista. Tärkeää on priorisointi ja aikatauluttaminen, epävarmuuden sietäminen sekä omien kykyjen ja osaamisen rehellinen arviointi. Tule webinaariin kuulemaan tarkemmin, mistä itse- ja yhteisohjautuvuudessa sekä itsensä johtamisessa on kysymys.

Ilmoittautuminen

Webinaari on maksuton, ja tarkoitettu sote- ja palvelualan esihenkilöille. Myös muiden toimialojen esihenkilöt ovat tervetulleita.

Ilmoittaudu webinaariin TAMK:n sivuilla >


Etänä enemmän – sote-työ uudistuu

Etänä enemmän – sote-työ uudistuu on valtakunnallinen hanke, jossa vastataan sosiaali- ja terveysalan työn muutokseen kehittämällä etäjohtamista,-työnohjausta ja -vertaistukea sekä muutosjohtamista. Lisäksi vahvistetaan henkilöstön osaamista näillä alueilla. Kokonaistavoitteena on lisätä sote-alan henkilöstön työhyvinvointia, työn hallintaa ja tuottavuutta. 

Hanketta koordinoi Tampereen ammattikorkeakoulu, ja osatoteuttajina ovat Satakunnan ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto ja KT Kuntatyönantajat. Hankkeen toiminta-aika on 1.1.2019–31.12.2022, ja sitä rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö.

Lue lisää hankkeen omilta sivuilta >