Koulutukset

Etänä enemmän: Työhyvinvoinnin tukeminen esihenkilötaitona, webinaari 21.4. klo 14-15.30

Etänä enemmän hanke saa rahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta (ESR).

Webinaarissa käydään läpi työhyvinvointijohtamisen kokonaisuutta, työkaluja esihenkilötyön tueksi sekä hyviä käytäntöjä kunnista. 

Tilaisuudessa käydään läpi TTK:n Mitä varhemmin, sen parempi -aineistokokonaisuus, kuormitusvaaka sekä muita työyhteisöasioissa tukevia aineistoja.

Lisäksi esittelyssä on Työterveyslaitoksen oppimateriaaleja ja työkaluja esihenkilötyön tueksi. Kuulemme myös käytäntöjä ja kokemuksia kunnista. Esimerkiksi esittelyssä ovat Hailuodon kunnan keinot saada mielenterveyssyistä johtuvat sairauspoissaolot laskuun.

Ilmoittautuminen

Webinaari on maksuton, ja suunnattu sote- ja palvelualan esihenkilöille, mutta myös muiden toimialojen esihenkilöt tervetulleita mukaan.


Etänä enemmän – sote-työ uudistuu

Etänä enemmän – sote-työ uudistuu on valtakunnallinen hanke, jossa vastataan sosiaali- ja terveysalan työn muutokseen kehittämällä etäjohtamista,-työnohjausta ja -vertaistukea sekä muutosjohtamista. Lisäksi vahvistetaan henkilöstön osaamista näillä alueilla. Kokonaistavoitteena on lisätä sote-alan henkilöstön työhyvinvointia, työn hallintaa ja tuottavuutta. 

Hanketta koordinoi Tampereen ammattikorkeakoulu, ja osatoteuttajina ovat Satakunnan ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto ja KT Kuntatyönantajat. Hankkeen toiminta-aika on 1.1.2019–31.12.2022, ja sitä rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö.

Lue lisää hankkeen omilta sivuilta >